"NE MOGU VIŠE OVAKO DA ŽIVIM…": Čedomir Jovanović pred kamerama govorio o incidentu ispred restorana pa otkrio šta mu je rekao Aleksandar Vučić…

Gosti "Hit tvita" na Pink televiziji bili su predsjednik Skupštine Srbije Ivica Dačić, lider LDP-a Čedomir Jovanović i novinar Ivan Radovanović.

  • Regija

  • 07. Jun. 2021  07. Jun. 2021

  • 1

Jovanović je na početku emisije govorio o incidentu čiji je bio akter, kada je razbio staklo na jednom restoranu brze hrane.

Jovanović je rekao da je pozvao predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i rekao mu samo jednu rečenicu:

- Rekao sam mu da više nije odgovor da odemo ni on ni ja, jedini odgovor je da pokušamo da razumemo jedan drugog - naveo je Jovanović.

On je rekao da nije krio svoje ponašanje.

- Ovo što se meni dešava, više niko ne može da razume - rekao je Jovanović i dodao da nema problem s navijačima nego s huliganima.

- Ne dopada mi se pesma o Legiji, te bitange, hijene ispod mog prozora i ne očekujem da neko rešava moje probleme i nikada nisam. Žao mi je Škode i svakog čoveka ko je bio svedok toga, a da je tu prolazio. Ja sam se vraćao svojoj kući, nisam išao u njihove jazbine i brloge. Imam pravo da biram okuženje u kojem ću da živim. Neće mi ulaziti u kuću nogom, kako su navikli - rekao je Jovanović.

On je naveo da je ljut na direktora polcije, jer pokušava da izbjegne odgovornost.

- Ne mogu tako više da živim, da se vozim gradom u džipu, da me neko maltretira - rekao je Jovanović.

Predsjednik LDP-a rekao je da je sam pozvao policiju i sam sebe prijavio i napomenuo da je više puta imao problema s navijačima.

- Ne pada mi na pamet da ikada više pravim kompromise i okrećem glavu od suštine. Mi smo razoreno društvo. Neko je od tih ljudi napravio to što su danas. Ovde se ne razgovara, već se reži, laže i ujeda - rekao je Jovanović.

Radovanović je rekao da incidentima koji mogu da se dogode, treba da se bave oni čiji je to posao i da ga više brinu reakcije u medijima i na društvenim mrežama.

- Oni govore o činjenici da živimo u društvu koje više voli da se bavi tuđim životima nego svojim - rekao je Radovanović.

Dačić je podsjetio da je Jovanović ranije imao policijsko obezbjeđenje, na osnovu bezbjednosnih procjena.

- Situaciju treba sagledati ne s aspekta njegovog odnosa sa policijom, već s aspektna pretnji koje je imao - rekao je Dačić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...