AKO IMATE PUNO GLASOVNIH PORUKA NA WHATSAPPU: Život vam je upravo postao lakši

Najnovija verzija WhatsAppa omogućava ubrzano preslušavanje glasovnih poruka, i to 1,5 puta do dvostruko brže od originalnog snimka.

  • HiTec

  • 07. Jun. 2021  08. Jun. 2021

  • 0

Glasovne poruke su izvrsno rješenje za situacije kad je nešto puno bolje objašnjeno govorom nego putem teksta ili kad vam se jednostavno ne da tipkati.

Ako su poruke kratke, to u pravilu nije problem, no ako su duge, one mogu biti prilično iritantne ako ih planirate preslušati do kraja.

WhatsApp ovaj problem nastoji ispraviti dodavanjem novih mogućnosti u preslušavanje glasovnih poruka - korisnici će snimke moći ubrzati do dvaput brže od originala, prenosi "Makeuseof".Na brzini 1x čut ćete snimku kakva je bila snimljena. Ako vam je to presporo, možete ju ubrzati na 1.5x ili 2x ako želite sve preslušati dvaput brže.  Nakon što se odlučite za brzinu, WhatsApp će je primijeniti na sve glasovne poruke sve dok to ne promijenite.

(Tportal) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...