JASNO JE KO JE POBJEDNIK: May testirao novu Daciju Sandero i usporedio je s biciklom (VIDEO)

Koliko bizarne usporedbe mogu biti.

  • Auto

  • 07. Jun. 2021  08. Jun. 2021

  • 0

Neki proizvodi su s vremenom tehnički napredovali, postali osjetno kompliciraniji i drastično skuplji. Tu ne mislimo samo na automobile.

Koliko bizarne usporedbe mogu biti na svojem primjeru podijelio je James May. On je odlučio isprobati novi adut iz Dacie, novu generaciju Sandera. Jedan je od najjeftinijih modela na tržištu, a pritom nudi sasvim solidnu motorizaciju, klimu i pet sjedala. 

Istog mišljenja je i bivši topgearovac koji je za primjer uzeo svoj skupocjeni bicikl.

Radi se o izuzetnom biciklu koji stoji poput Dacie, a pritom ne nudi ni približno onome što nudi auto. Tako nema vjetrobran, ne može potegnuti 180 km/h, a i tanko sjedalo ne pruža komfor bolji od kolonoskopije, jasan je James. 

Međutim, voziti karbonski bicikl od 7.5 kg ima svoje čari, a što i pokazuje zašto se ovakvi bicikli odlično prodaju u Europi.

Kad se sve zbroji i oduzme, svako od prometala ima svoje čari i adute, a o konačnom odabiru prosudit će potrebe i dubina novčanika. U slučaju Jamesa jasno je tko je pobjednik, ali i koji je njegov odabir.

(Index Auto) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...