SRAMNE IZJAVE DODIKOVOG PRAVNOG SAVJETNIKA; DINO MUSTAFIĆ MU NIJE MOGAO PREŠUTJETI: “Do jučer ste bili predsjednik VSTV-a, kako to govorite..."

"Izdali ste svoj poziv. To je najveća moguća sramota", poručio je Mustafić.

  • Mini market

  • 08. Jun. 2021  08. Jun. 2021

  • 5

"Što se tiče Srba, oni nemaju osnova da vjeruju u međunarodnu pravdu ni po jednom osnovu", poručio je putem Twittera donedavni predsjednik Visokog sudskog i tužilačkog vijeća Bosne i Hercegovine Milan Tegeltija.

Dalje je nastavio:

"Srpski sud o generalu Mladiću već davno je izrečen te je postao pravosnažan i nepromjenljiv, a taj sud je svakom Srbinu, poslije Božijeg, onaj najvažniji!"

Na ovo mu je odgovorio Dino Mustafić, bh. reditelj.

"Milane, šta to radite, čovječe?! Pa, Vi ste do jučer bili predsjednik VSTV-a, kako to govorite javno?

Očito ste odlučili da se više nikada ne bavite svojim poslom nego da budete megafon nacionalističke politike u BiH.

Izdali ste svoj poziv. To je najveća moguća sramota", poručio je Mustafić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...