JILL BIDEN LJUBITELJICA DIZAJNERSKIH CIPELA: Ove će se sigurno dopasti mnogim damama (FOTO)

Jill Biden plijenila je pažnju u otmjenoj modnoj kombinaciji kojom su dominirale upravo J'Adior sandale uskog špica i otvorenih peta.

  • Žena

  • 08. Jun. 2021  08. Jun. 2021

  • 0

Jill Biden ljubiteljica je dizajnerskih cipela. U njezinom ormaru nalaze se raznovrsni modeli – od Jimmya Chooa preko Stuarta Weitzmana do Prade, a posebno voli cipele s potpisom modne kuće Christian Dior, koje često nosi, piše Zadovoljna.hr.

Ne čudi stoga što je odabrala i Diorove ljetne sandale za službenu posjetu Nacionalnom institutu za alergije i zarazne bolesti u New Yorku s dr. Anthonyjem Faucijem, gdje je pozivala Amerikance da se vakcinišu protiv koronavirusa.

Jill Biden plijenila je pažnju u otmjenoj modnoj kombinaciji kojom su dominirale upravo J'Adior sandale uskog špica i otvorenih peta. Riječ je o svojevrsnoj verziji takozvanih slingback sandala s cvjetnim (Mille Fleurs) uzorkom koje se mogu kupiti po cijeni od 1.150 američkih dolara, piše Zadovoljna.hr.

J'Adior Slingback Pump Multicolor Mille Fleurs, 7080 knJ'Adior Slingback Pump Multicolor Mille Fleurs (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Ne samo da je ljetni model cipela privlačio pažnju zbog svog odvažnog uzorka i pamučne tkanine koje prekriva gornji dio, već i zbog iskrivljene potpetice od 6,5 centimetara koju je nemoguće ne zamijetiti.

Cipele su u drugi plan bacile i damsku haljinu do iznad koljena u prekrasnoj boji lavande, a koju je prva dama sparila s bijelim strukiranim sakoom. Izdanje je zaokružila chunky narukvicom i ogrlicom ukrašenom biserima.

Jill Biden u Diorovim štiklama - 2Jill Biden u Diorovim štiklama - 2 (Foto: AFP) 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...