DA TI SRCE STANE: Danska manekenka oduševila vitkom linijom u šestoj deceniji života

Čuvena danska manekenka Helena Christensen, koja je devedesetih žarila i palila modnim pistama i svijetom modelinga, proslavila je prije nekoliko mjeseci 52. rođendan, ali je starenje ne sprečava da slavi svoj seksepil.

  • Show

  • 09. Jun. 2021  09. Jun. 2021

  • 0

Atraktivna Helena Christensen nedavno je objavila seriju fotografija u kupaćim kostimima, pokazavši svoje vitko, zategnuto tijelo.

Helena je pozirala u bikiniju s dubljim gornjim dijelom, a njene gipke, duge noge i lijep dekolte mamili su uzdahe i baš niko ne bi rekao da je već zagazila u šestu deceniju života!

"Zadivljujuće", "Kako je moguće da izgledaš ovako dobro?", "Prelijepa si", "Vau, srce da ti stene", samo su neki od oduševljenih komentara.

Helena kaže da mladolikost duguje jednostavnom "triku", a to je dovoljno kvalitetnog sna. Također, vitkost održava jogom i plivanjem, a ženama savjetuje da počnu vježbati i da nikada nije kasno za redovan trening.

Također, rekla je da je samopouzdanje i slobodu stekla još u ranom djetinjstvu, dok je odrastala u Danskoj, i da je djelimično i to dio njenog uspeha.

"Vaspitanje u Danskoj definitivno mi je ulilo osjećaj samopouzdanja, naučila sam kako prirodno da pristupim vlastitom tijelu. Danci ništa ne sakrivaju, zato nikad nisam imala problema sa pokazivanjem ljepota ženskog tijela, tijela koje daje život, tijela koje je čudo samo po sebi... Gledam na to s umjetničke strane. A što se tiče mog stila odijevanja - pa nosim ono što me raduje, a šta će drugi reći o mojoj garderobi - iskreno, živo mi se j**e", rekla je ona prošle godine u jednom intervjuu.

alt

alt

alt

alt

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...