LJUBAV JE U ZRAKU: Vladimir Šeks romantične dane provodi uz tajanstvenu i znatno mlađu crnku

Najavljuje iznenađenje za jesen.

  • Šareni svijet

  • 10. Jun. 2021  11. Jun. 2021

  • 0

Tri godine od gubitka supruge, političaru Vladimiru Šeksu srce je opet ustreptalo: u vikendici u Petrčanima dane provodi s tajanstvenom - i znatno mlađom - crnkom, te najavljuje iznenađenje za jesen.

Uvijek je najteže pisati o ljubavi. Ako je nesretna, život nam se pretvara u pakao, a ako je sretna, također nije dobro, jer svi  strahujemo od trenutka kada ćemo konstatirati da je ljubav - isparila. No, takve brige trenutno ne muče političkog veterana Vladimira Šeksa koji proživljava pravu ljubavnu idilu.

Neki će reći, što mu to treba, zar sa svojih 78 godina nije prestar? Drugi, koji su poput njega ostali bez bračnog partnera, mogli bi zagovarati stav da je nedopustivo zaljubiti se kao udovac ili udovica. Međutim, možda će Šeksova ljubavna priča ohrabriti njegove vršnjake i vršnjakinje - jer za sreću udvoje nikad nije kasno, piše Gloria.hr koja na naslovnici donosi priču o ovom političaru iz Hrvatske. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...