BRUKA IZ SRBIJE OBIŠLA SVIJET: Zastava s likom ratnog zločinca Ratka Mladića na litiji povodom slave grada Beograda

Veliki broj građana okupio se na Spasovdanskoj litiji povodom slave grada Beograda, a tom prilikom mogle su se vidjeti različite zastave i poruke. Jedna od njih upućena je i presuđenom ratnom zločincu Ratku Mladiću.

  • Regija

  • 11. Jun. 2021  11. Jun. 2021

  • 10

Nakon presude Haškog tribunala kojom je ratni zločinac Ratko Mladić osuđen na doživotnu robiju, građani Beograda su odlučili pokazati šta misle o toj presudi.

Tako se i ova zastava našla među onima na litiji povodom slave grada.

Screenshot

Podsjećamo, Spasovdanska litija počela je u 19 sati uz oglašavanje zvona u svim gradskim crkvama, a prvi put ju je predvodio patrijarh Porfirije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...