TARIK GA JE BLIJEDO GLEDAO: Student u "Milijunašu" osvojio samo 1.000 kuna, nije znao odgovor na jednostavno pitanje

Iz prošle emisije popularnog game-showa na raspolaganju su mu ostala dva džokera.

  • Show

  • 11. Jun. 2021  11. Jun. 2021

  • 1

HRT-ov kviz "Tko želi biti milijunaš" otvorio je Splićanin Ivan Korić. Iz prošle emisije popularnog game-showa na raspolaganju su mu ostala dva džokera. Student druge godine Ekonomskog fakulteta nije znao je li Danom D počela operacija Jupiter, Neptun, Vulkan ili Saturn.

Nakon što mu džoker "zovi" nije mogao pomoći, naposljetku napomenuvši i da mu se Saturn čini poznato, ali da nije siguran, Ivan je iskoristio džoker "pola-pola". U suženom izboru ponuđenih odgovora ostali su Neptun i Saturn. Pogađanjem se potom odlučio za Saturn i - pogriješio. Naime, Danom D, iskrcavanjem savezničkih vojnih snaga u Normandiji 1944. godine, počela je operacija Neptun, nazvana po rimskom bogu mora. 

Izvor: HRT

Ivan je kviz napustio s osvojenih 1.000 kuna.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...