NEVJEROVATNO: Veliko nevrijeme pogodilo Kakanj, grad veličine oraha padao na isti dan kao i prošle godine

Lokalne ceste su na pojedinim dionicama bile poplavljene, ali su prethodnih dana stizala upozorenja za Kakanj da se očekuje nevrijeme.

  • Hronika

  • 11. Jun. 2021  11. Jun. 2021

  • 0

U nekoliko naselja na području općine Kakanj jučer je u poslijepodnevnim satima došlo do olujnog nevremena, praćenog jakim vjetrom i grmljavinom, a padao je i grad. Mještani pojedinih naselja kažu da je padao grad veličine oraha.

Lokalne ceste su na pojedinim dionicama bile poplavljene, ali prethodnih dana stizala su upozorenja za Kakanj da se očekuje nevrijeme.

Zanimljivo je to što se skoro isto desilo tačno prije godinu dana. Naime, istog dana 2020. godine Kakanj je, također, pogodilo olujno nevrijeme, grad je prekrio ulice, od kojih su neke bile poplavljene usljed ogromnih količina oborina, javljaju lokalni portali.

Podsjećamo, Kakanj je 2020. godine nekoliko puta bio pogođen olujnim nevremenom u ljetnim mjesecima.

Još nema informacija o mogućoj šteti koja je nastala na poljoprivrednim usjevima.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...