"A, MI NJIMA JE*EMO MATER...": Milan Tegeltija ponovo "briljirao" političkom analizom, a onda se ukazao Dragan Mektić...

Bivši ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić uzvratio je savjetniku člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika Milanu Tegeltiji.

  • Mini market

  • 11. Jun. 2021  11. Jun. 2021

  • 5

Prvo se s novom "ekspertizom" na Twitteru oglasio Milan Tegeltija.

"Izrael je primjer kako brojčano mali narodi (u Izraelu je oko 7 mil a u svijetu oko 15 mil Jevreja - malo više nego Srbi) okruženi neprijateljima i uprkos postojanju globalnog svjetskog antisemitizma, moraju da se ponašaju, žive i odnose prema naciji i državi", poručio je Milan Tegeltija.

Nije dugo trebalo čekati na prve reakcije.

"Da, Milane, ali ko stoji iza Izraela, a mi onima koji bi trebalo da stoje iza nas, je*emo mater. Misliš da bi se oni mogli ponašati tako da su usamljeni kao mi? Površna ti analiza", poručio je Tegeltiji Dragan Mektić.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...