"IMAŠ 20 MINUTA DA IZAĐEŠ IZ REPUBLIKE SRPSKE": Milorad Dodik šokirao Marića usred emisije (VIDEO)

On kaže da je za vrijeme bivše vlasti u Srbiji bilo pritisaka na njega. 

  • Politika

  • 11. Jun. 2021  11. Jun. 2021

  • 18

Predsjedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik gostovao je u emisiji "Ćirilica" koju vodi Milomir Marić.

Dodik je rekao da je Borko Stefanović, dok je bio na vlasti sa Borisem Tadićem, vršio svojevremeno pritisak na njega.

- Negdje se pojavio oko pola 11 i sa vrata meni rekao da moram nešto da uradim i da je to crvena linija... Ne znam šta je bilo. Ja njemu kažem: "Slušaj, okreći se! Imaš 20 minuta da izađeš iz Republike Srpske. Ja odem u State department, pa oni ne smiju tako sa mnom da razgovaraju! Ti da mi tako govoriš?! Izlazi odavde!" Tako je bilo - rekao je Milorad Dodik.

Taj dio emisije možete pogledati od 1:33:00.

  

On kaže da je za vrijeme bivše vlasti u Srbiji, kada je predsjednik bio Boris Tadić, bilo pritisaka na njega. 

Dodik je rekao da Borko Stefanović danas "nešto glumata po opoziciji". Podsjetimo, Stefanović je bio vrlo blizak saradnik Borisa Tadića, tadašnjeg predsjednika Srbije.

Komentari - Ukupno 18

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...