NEVJEROVATNO: Barcelona prodaje igrača kojeg je dovela prije deset dana i platila 9 miliona eura!?

Barcelona je ovog ljeta odlučila krenuti u rekonstrukciju tima. Prvo su klub sa Nou Campa pojačali Sergio Aguero i Eric Garcia iz Manchester Cityja, a kao treće pojačanje je došao Emerson, koji se nalazi pred odlaskom iz redova Blaugrane.

  • Sport

  • 12. Jun. 2021  

  • 0

Barcelona je 2. juna dovela Emersona, desnog beka iz Betisa u transferu vrijednom devet miliona eura, a samo deset dana kasnije, Brazilac se nalazi na izlaznim vratima kluba, piše španska Marca.

Emerson se nalazi na meti Intera, koji će najvjerovatnije ostati bez Achrafa Hakimija, za kojeg Nerazzurri traže 90 miliona eura, dok španski velikan, sa druge strane, želi zaraditi novac njegovom prodajom, jer se nalazi u finanijskoj krizi koju je prouzrokovala pandemija koronavirusa.

Također, Marca navodi kako se agent Emersona već nalazi u Milanu, gdje pregovora sa upravom Intera oko transfera, dok još nije poznato koliko bi obeštećenje pripalo Blaugrani.

Podsjetimo, Barcelona je ovog ljeta odlučila krenuti u rekonstrukciju tima. Prvo su klub sa Nou Campa pojačali Sergio Aguero i Eric Garcia iz Manchester Cityja, a kao treće pojačanje je došao Emerson, koji se nalazi pred odlaskom iz redova Blaugrane.

Iako je španski klub imao sve dogovoreno sa fudbalerom Liverpoola, Wijnaldumom, on je jučer i zvanično postao novi igrač PSG-a, pa je tako Blaugrana ostala bez velikog pojačanja, dok klub sa Nou Campa i dalje čeka na potpis Memphisa Depayja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...