PROCURILA FOTOGRAFIJA: Ben Affleck uhvaćen na djelu, pogledajte šta je radio u društvu majke Jennifer Lopez

Slavni glumačko-pjevački par svakodnevno je na meti paparazza.

  • Show

  • 13. Jun. 2021  

  • 0

Ben Affleck (48) viđen je u casinu u Las Vegasu bez Jennifer Lopez (51). Umjesto Jennifer s njim se našla njezina majka, Guadalupe Rodriguez (75).

Poznato je kako Ben i Guadalupe dijele zajedničku ljubav prema kocki, a navodno su u kockarnice često i prije zajedno odlazili.

Kako pišu američki mediji, ona je s Benom razgovarala o svojoj kćeri jer ju je navodno varao dok su bili zaručeni. Obećao joj je kako više nikada neće povrijediti njezinu Jennifer.

24sata

Izvor: TMZ/ Profimedia

- Oduvijek je voljela Bena i natjerala ga je da obeća da više neće slomiti srce njezinoj kćeri - rekao je izvor za Star.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...