"ZA OVO SE ŽIVI…": Gradonačelnik Banje Luke u nevjerici, pogledajte šta se dogodilo u Istočnoj Ilidži kada se pojavio Draško Stanivuković (VIDEO)

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković boravio je jučer u posjeti Istočnoj Ilidži, gdje je imao razgovor s građanima.

  • Politika

  • 14. Jun. 2021  14. Jun. 2021

  • 4

"Ohrabrujuće je znati da ulazimo u posljednju godinu njihove vladavine i diktature. Intenziviramo svoj rad i obilazimo teren, ohrabrujući porukama da se rezultat koji smo postigli u Banjaluci, može proširiti na cijelu Republiku Srpsku. Sinoć smo razgovarali s građanima Istočne Ilidže, a već smo u utorak u Novom Gradu", poručio je Draško Stanivuković.

"Za ovo se živi! Kada ljudi svih generacija prepoznaju i podržavaju ono što radite, znači da ste na pravom putu", zaključio je gradonačelnik Banje Luke.

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banje Luke, boravio je jučer u posjeti Istočnoj Ilidži, gdje je imao razgovor s građanima.

"Čuo sam jednog čovjeka u Sokocu koji je rekao da ima tri ćerke, a nijedna nema posao. Ja sam mu rekao, imaju ovamo u Banjoj Luci bato i seka koji imaju 68 firmi. To je priča o Republici Srpskoj koju treba da mijenjamo. Republika Srpska je bogata, ali to je bogatstvo neravnomjerno raspoređeno. Jedni su dobili sve, a drugi ne mogu dobiti ni svoj prvi posao", kazao je Stanivuković.

Pogledajte kako je sinoć bilo u Istočnoj Ilidži.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...