PLJAČKAŠI PROVALILI U SEVERININ STAN: Nakon što je pjevačica napustila stan, kameru su poprskali sprejem, ali NISU OČEKIVALI..."

Kako neslužbeno saznaje "Jutarnji list", otuđen je nakit, a počinioci su, najvjerovatnije, opservirali Severinin penthaus.

  • Estrada

  • 14. Jun. 2021  15. Jun. 2021

  • 1

Još uvijek nisu poznate sve okolnosti pod kojima je u ponedjeljak prijepodne na Bijeničkoj ulici na zagrebačkom Srebrnjaku počinjeno krivično djelo nad 65-godišnjakinjom, koja je spremačica u stanu pjevačice Severine Kojić. Zagrebačka policija potvrdila je da je u stanu u vlasništvu 49-godišnjakinje počinjeno krivično djelo nad 65-godišnjakinjom od strane dva nepoznata počinitelja uz upotrebu tjelesne snage. Policija u interesu istrage ne iznosi pojedinosti.

Međutim, kako je nesližbeno saznao "Jutarnji list", ukraden je nakit, a počinitelji su najvjerojatnije opservirali Severinin penthouse i u akciju krenuli u trenutku kad su Severina i njezin menadžer Tomica Petrović izašli iz stana. No nisu očekivali da bi u stanu mogla biti spremačica, koja policiji nije mogla dati korisne podatke o njihovu opisu, jer su vrlo brzo napustili stan.

Ono što je policiji znakovito jest da je jedna nadzorna kamera preko puta zgrade u kojoj je Severinin stan bila pošpricana sprejem, a na potezu njihova kretanja ima još nadzornih kamera pa će policija zatražiti snimke kako bi možda ušla u trag počiniteljima.

Vijest o provali u Severinin stan prvi su objavili portali u Srbiji, a kako je vijest prvo procurila do srbijanskih medija, također je jedna od nepoznanica. Policija utvrđuje štetu i provodi daljnje kriminalističko istraživanje u svrhu pronalaženja počinitelja, rekli su za "Jutarnji list" u zagrebačkoj policiji.

Severina Kojić večeras je za Jutarnji list izjavila:

-  Ovo danas... Razumijete da ne mogu ništa govoriti. Neka su svi, prije svega, živi i zdravi. Naravno da neke ukradene stvari za mene imaju prije svega sentimentalnu vrijednost, ali s tim ću se lakše nositi. Meni su ‘ukrali dijete’, to je najgore što mi se dogodilo. Stvari imaju vrijednost, ali se mogu nadoknaditi, izgubljeno i oteto vrijeme bez mog djeteta ne može se nikad nadoknaditi - rekla je Severina. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...