GLUMAČKI SVIJET POTRESLA JOŠ JEDNA SMRT: Preminula je Lisa Banes nakon incidenta u New Yorku

Poznata glumica Lisa Banes preminula je jučer u 65. godini u New Yorku nakon što ju je prije deset dana udario električni skuter.

  • Kultura

  • 15. Jun. 2021  15. Jun. 2021

  • 0

Lisa Banes došla je u New York gdje se trebala susresti sa svojom partnericom Kathryn Kranhold na večeri kada ju je udario električni skuter na raskrsnici avenije Amsterdam i zapadne 64. ulice na gornjoj zapadnoj strani, piše "New York Post".

Banes je nakon udarca pretrpjela težu povredu mozga, a svjedoci su izjavili da je vozač skutera prošao kroz crveno svjetlo i pobjegao sa mjesta nesreće.

Banes je rođena u državi Ohaio, a odrasla je u Coloradu. Prije četiri godine, udala se za Kathryn Kranhold na intimnoj ceremoniji u gradskoj vijećnici.

Svi se sjećamo njenih uloga u filmovima "Nestala djevojka" i "Koktel" gdje je glumila s Tom Cruiseom.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...