KO IH SAD PROVOCIRA: Na osnovu Vučićeve direktive, jutros "dignuto" više od 15.000 vojnika

Paranoični predsjednik Srbije zvoni na uzbunu.

  • Društvo

  • 15. Jun. 2021  15. Jun. 2021

  • 3

Kako je saopćilo Ministarstvo odbrane Srbije, rano jutros počela je združena vježba "Munjeviti udar 2021", prenosi Srna.

"Na osnovu direktive vrhovnog komandanta Vojske Srbije i predsednika Republike Aleksandra Vučića, rano jutros je otpočela provera borbene gotovosti komandi, jedinica i ustanova Vojske Srbije", navedeno je u početku saopćenja proslijeđenog medijima.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10159160969723672&id=217288163671

Provjera se, kako se dalje navodi, realizuje kako bi se utvrdio dostignuti nivo operativnih sposobnosti Generalštaba, komandi i jedinica za izvršenje dodijeljenih zadataka, a otpočela je uzbunjivanjem više od 15.000 pripadnika Vojske Srbije.

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...