FRANCUSKA JE SLAVILA PROTIV NJEMAČKE, ALI SVIJET BRUJI O JEDNOJ SCENI: Pogledajte šta je Rudiger uradio Pogbi, hoće li uslijediti kazna?

Derbi prvog kola Eura odigrale su Francuska i Njemačka u Minhenu u okviru grupe F, a s ovom utakmicom spuštena je i zavjesa na prvo kolo Eura. Konačan rezultat glasio je 1:0 za Francuze.

  • Sport

  • 16. Jun. 2021  16. Jun. 2021

  • 0

No, čini se da je u finišu prvog poluvremena Antonio Rudiger pokušao da ugrize Paula Pogbu.

Kao što se može vidjeti na fotografijama, Rudiger je sleđa prišao Pogbi te čini se da ga je ugrizao.

Pogba je istog momenta pao na teren s bolnom grimasom, požalio se i četvrtom sudiji, ali je stoper Njemačke prošao nekažnjeno.

 La morsure de Rudiger sur Pogba. Le défenseur allemand n'a pas été sanctionné.

Interesantno je da sudije uopšte nisu ni pregledavale snimak pa je defanzivac Chelseaja mogao odahnuti, što je iznerviralo Pogbu.

Sve ovo je podsjetilo na incident sa Svjetskog prvenstva iz 2014. godine kada je za vrijeme utakmice između Urugvaja i Italije Luis Suarez ugrizao Giorgia Chiellinija.

Na kraju je Saurez kažnjen sa četiri mjeseca neigranja te novčanom kaznom od 100.000 švicarskih franaka.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...