SVE JE SNIMLJENO S OBLIŽNJE ZGRADE: U Sarajevu noćas gorio automobil, vatra se proširila na objekt u blizini, građani uznemireni...

U Grbavičkoj ulici u Sarajevu noćas u 1.25 sati zapaljeno je vozilo, a požar se potom proširio i na objekt pored.

  • Hronika

  • 16. Jun. 2021  16. Jun. 2021

  • 0

Kako je kazao dežurni operativni u MUP-u Kantona Sarajevo, požar se s automobila proširio na objekt koji je koristio Klub demobilisanih boraca u Grbavičkoj broj pet.

– Vatrogasci su požar ugasili, a povrijeđenih nije bilo – rekao nam je kratko dežurni operativni u MUP-u KS i dodao da će se više informacija o ovom događaju znati nakon uviđaja, koji će biti proveden u toku dana.

Visok plamen uznemirio je stanovnike okolnih zgrada. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...