PUKLA BRUKA: Selektor Njemačke ponovo uhvaćen na djelu, pogledajte video koji je zgrozio sportsku javnost

Francuska i Njemačka odigrale su odličnu utakmicu na kojoj smo vidjeli dosta toga, ali više razloga za zadovoljstvo na kraju je imao Didier Deschamps.

  • Šareni svijet

  • 16. Jun. 2021  16. Jun. 2021

  • 2

No, u centru pažnje javnosti našao se i njemački selektor Joachim Low, koji je svojim čudnim potezima ponovo mnoge šokirao.

Low je poznat po tome kako u toku meča "kopa" nos, gura ruke u svoje gaće i nakon toga miriše prste, zbog čega je godinama bio na meti ismijavanja. Ovo mu je posljednje veliko takmičenje na klupi Njemačke i čini se da je Low odlučio otići u stilu.

Naime, kamere su ponovo uhvatile selektora Njemačke kako radi svoje "prepoznatljive" stvari i čini se da ga uvijek snimaju u najgorem trenutku kad se on tome baš ne nada.

Low je ponovo u nekoliko navrata mirisao svoje prste, ali na svu sreću, kamere ovaj put nisu snimile gdje je prije toga bila njegova ruka. Naravno, nije dugo trebalo da Low postane hit na društvenim mrežama zbog toga.

Kamere su na sinoćnjoj utakmici u dva navrata uspjele da uhvate Lowa kako miriše svoje prste, a mnogi su odmah pomislili na najgore i prisjetili se njegovih "gadosti" iz prošlosti.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...