KAO OKVIR ZA SLIKE: Pogledajte kako izgleda novi zvučnik iz Ikee, cijena mu je...

Ikea i Sonos predstavili su novi zvučnik u obliku slike koji će postati dostupan 15. jula po cijeni od 179 eura.

  • HiTec

  • 16. Jun. 2021  17. Jun. 2021

  • 0

Ikea i Sonos službeno su predstavili najnovije proizvode iz njihove linije Symfonisk. Riječ je o okviru za slike koji je istovremeno i zvučnik dostupnom po cijeni od 179 eura. Riječ je o dodatku za već postojeću kolekciju zvučnika koji će postati dostupan 15. srpnja. Premda Ikea proizvod naziva "okvirom s Wi-Fi zvučnikom", on dolazi sa slikom koju, ako vam se ne sviđa, možete zamijeniti svojom ili nekom iz Ikejine ponude Symfonisk.

Kao što je vidljivo na animaciji, sliku je moguće skinuti te otkriti zvučnik koji se nalazi ispod.

Verge najavljuje da će u Ikei biti dostupno nekoliko zamjeniskih slika koje je naslikala umjetnica Jennifer Idrizi uz napomenu da bi ponuda mogla varirati zavisno o regiji.

Što se tiče menadžmenta kabela, onaj za napajanje može se namotati unutar okvira te se može provući da izlazi iz sredine bilo kojeg brida. Sam zvučnik je moguće položiti na ravnu površinu pomoću nožica koje se, ako ih ne rabite, mogu uvući u okvir.

Zvučnici se mogu upariti kako bi stvorili stereo zvuk, s time da dva komada mogu biti jedan pored drugog te se na struju spajati preko samo jedne žice.

Što se fizičkih kontrola tiče, one su smještene na lijevoj strani okvira. Zvučnicima će se također moći upravljati putem aplikacije.

(Tportal) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...