TO SE ZOVE NEUKUS: Kim Kardashian je sredila Lamborghini, auto ostavlja bez teksta

Tekst prenosimo sa stranice "Index Auto" zagrebačkog portala Index.hr.

  • Auto

  • 16. Jun. 2021  17. Jun. 2021

  • 1

Kraj ove prerade ona iz filmskog klasika "Glup i gluplji" izgleda kao remek-djelo.

Novac ne može kupiti stil, a najbolji dokaz za to viđamo u voznom parku brojnih poznatih osoba. Neki su spremni unakaziti i Rolls Royce, a neki misle kako je sve što sja trendi i sa stilom.

Ipak, najekstremniju preradu među poznatima (zasad) napravila je Kim Kardashian.

Ona je odlučila nabaviti Lamborghini Urus, prvi super-SUV i povišeni model Lamborghinija te još uvijek najbrži SUV na svijetu. Sve to nju ne zanima, kao ni sam dizajn automobila. Ona ga je odlučila doraditi krznom, i to u snježno bijeloj boji. 

A tu ne mislimo samo na interijer jer je i vanjština prekrivena bijelim tepihom. Sve to je dio promocije njenog brenda Skims. Objavu prati jednako duhoviti opis: "Kimmy had a little Lamb-bo!"

Ova prerada je očarala i poklonike s Redditovog kanala koji se bavi automobilskim neukusom.

Ako igdje, Kim trenutno odlično kotira na Shitty Car Mods, a konkurencija je doista žestoka. 

U svakom slučaju, upamtite ove fotografije. Iduće koje ćemo biti spremni objaviti su one eksterijera nakon preleta pernate armije te interijera jutro nakon dobrog tuluma. 

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...