NEBOJŠA VUKANOVIĆ U "VIZITI": “Ovo je zgrada koju pod PRITISKOM MILORADA DODIKA planiraju kupiti za 9 miliona KM. RS će biti OPUSTOŠENA POPUT RATNOG BOJIŠTA”

Prema njegovim riječima, "Pošte RS-a" planiraju kupiti objekt star 20 godina. Sve se radi pod pritiskom Milorada Dodika, a RS će biti opustošena poput ratnog bojišta ukoliko se nastave ovakve stvari raditi, smatra i upozorava Vukanović.

  • Društvo

  • 17. Jun. 2021  17. Jun. 2021

  • 0

Nebojša Vukanović, poslanik u NSRS, ne odustaje od svojih čuvenih "vizita" i ukazivanja na probleme koje smatra ključnim za funkcionisanje države i entiteta.

U POSJETI "POŠTAMA RS-a"

Jučer je bio u Javnom preduzeću "Pošte Republike Srpske" i razgovarao s direktorom Radovićem, a kasnije i s članovima Uprave o problemima u ovom javnom preduzeću.

- Ključna stvar je moj apel direktoru, članovima Uprave i Nadzornog odbora "Pošta Srpske" da odustane od suludog plana i odluke da se zaduže za devet miliona maraka kako bi kupili poslovni prostor od Slavka Roguljića za potrebe Sortirnog centra - napisao je Vukanović.

ŠTA JE CILJ JAVNOG PRITISKA?

Prema njegovim riječima, ovo javno preduzeće planira kupiti objekt star 20 godina, koji je, kako Vukanović kaže, "propala investicija Dodikovog Roguljića.

- On pokušava povratiti propalu investiciju, a s kim će to uraditi nego sa SNSD-om. Iz Uprave "Pošti" kažu da ipak ne planiraju kupiti ovaj obejakt pa ćemo vidjeti da li je to tačno, to je prezaduživanje, jer već posluju u minusu. Zapošljava se po partijskoj liniji, zato se takve stvari i zaduženja dešavaju. Sve se radi pod pritiskom Milorada Dodika. Republika Srpska će biti opustošena poput ratnog bojišta ukoliko se nastave ovakve stvari raditi - smatra i upozorava Vukanović na svom blogu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...