JOŠ JEDNA SJAJNA VIJEST ZA BH. SPORT: Džumhur u četvrtifnalu Challengera u Nottinghamu

Damir Džumhur će u četvrtfinalu igrati protiv Italijana Benjamina Bonzija.

  • Sport

  • 17. Jun. 2021  18. Jun. 2021

  • 0

Bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur plasirao se u četvrtfinale ATP Challenger turnira u Nottinghamu, vrijednog 132.280 eura.

Prvi bh. reket je u drugom kolu nakon više od dva sata igre pobijedio drugog nosioca Soonwoo Kwona iz Koreje, 79. igrača na ATP listi, sa 6:4, 6:7 (3), 6:2.

Džumhur je do pobjede mogao i mnogo ranije, s obzirom na to da je kod rezultata 6:5 u drugom setu imao dvije meč lopte. No, Korejac se uspio vratiti i izjednačiti te u tie-breaku izboriti treći set.

Džumhur će u četvrtfinalu igrati protiv Italijana Benjamina Bonzija, piše Klix.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...