EURO NE BI BIO ISTI BEZ NJIH: Pogledajte zanosne navijačice na nogometnom Euru

Evropsko nogometno prvenstvo s tribina prate i brojne navijačice, a jedna je Ruskinja na utakmici između Njemačke i Francuske ipak sve zasjenila.

  • Sport

  • 19. Jun. 2021  19. Jun. 2021

  • 0

Na svakom velikom takmičenju, pa tako i na aktuelnom Evropskom prvenstvu, tribine uljepšaju brojne navijačice. Nažalost, zbog ograničenog kapaciteta većine stadiona na Euru, navijača je općenito puno manje nego inače.

Tu su još razna ograničenja što se putovanja tiče pa je jasno kako će ovo biti najslabiji navijački Euro u posljednjih tridesetak godina.

No, navijača ipak ima zbog čak 11 zemalja koje su domaćini EP-a, a moguće je da će se do kraja takmičenja negdje smanjivati ograničenja i povećavati kapaciteti na stadionima. Navijača ima i u navijačkim zonama.

Skupili smo fotografije iz cijele Evrope i ipak našli dosta navijačica koje su bodrile svoje reprezentacije. Jedna je Ruskinja na utakmici između Njemačke i Francuske ipak sve zasjenila, pogledajte galeriju…

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

        

  Volume 90%      

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...