INTERNET GORI: Stevandić napao Krivokapića pa postao predmet ismijavanja, a evo i zbog čega...

U moru reakcija koje minimaliziraju i negiraju genocid u Srebrenici, koje govore o "zabrani slobode govora za Srbe", "etiketiranju Srba kao genocidaša" i slično, reakcija jednog političara iz Republike Srpske nasmijala je korisnike društvenih mreža.

  • Mini market

  • 18. Jun. 2021  19. Jun. 2021

  • 4

Skupština Crne Gore sinoć je usvojila Prijedlog rezolucije o genocidu u Srebrenici, kojim se neupitno priznaje genocid koji se u ovom gradiću dogodio 1995. godine, kao i zabrana njegovog javnog negiranja.

Kao što se moglo i očekivati, ovaj potez Skupštine Crne Gore jako je pogodio političke lidere iz Srbije te manjeg bh. entiteta. Od sinoć ne prestaju stizati reakcije, a čini se da se političari takmiče koji će više popljuvati usvajanje rezolucije o genocidu u Srebrenici.

U moru reakcija koje minimaliziraju i negiraju genocid u Srebrenici, koje govore o "zabrani slobode govora za Srbe", "etiketiranje Srba kao genocidaša" i slično, reakcija jednog političara iz Republike Srpske nasmijala je korisnike društvenih mreža.

Naime, riječ je o lideru Ujedinjene Srpske, Nenadu Stevandiću, koji je na svom Twitter profilu prozvao crnogorskog premijera Zdravka Krivokapića.

Ono što je korisnicima Twittera i ostalih društvenih mreža zapalo za oko, jeste veliki broj pravopisnih i gramatičkih grešaka koje je Stevandić napravio u samo nekoliko napisanih rečenica.

"Gdje on završi osnovnu?"

"Napravio je bukvalno 14 grešaka u četiri rečenice, samo su neki od komentara na Stevandićev tweet.

imageIsmijavanje Stevandića/

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...