VRIJEME JE PRIJELAZNIH ROKOVA: SDP dobio 100 članova u Banjoj Luci, pristupili im...

...članovi pokreta "Poligraf".

  • Politika

  • 19. Jun. 2021  19. Jun. 2021

  • 0

Socijaldemokratskoj partiji BiH su pristupili osnivači političkog pokreta "Poligraf" iz Banje Luke Tanja Čičić-Odžaković i Radomir Predojević, prenosi NAP.

Zajedno sa njima banjalučkom SDP BiH prostupilo je i 100 članova ovog pokreta u Banjoj Luci.

Tanja Čičić-Odžaković je magistar ekonomije, a u sazivu 2016-2020 je bila odbornik u Skupštini grada Banja Luka.

Radomir Predojević je doktor ekonomskih nauka sa cjeloživotnim stažom u privredi.

Dobrodošlicu u SDP BiH novim članovima poželjeli su Nermin Nikšić predsjednik SDP BiH, Vojin Mijatović potpredsjednik SDP BiH i Jasna Duraković, zastupnica SDP BiH u Skupštini Kantona Sarajevo.

Novim drugaricama i drugovima želimo dobrodošlicu u banjalučki SDP BiH koji nastavlja sa jačanjem i spreman dočekuje opšte izbore 2022. godine.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...