PA KOD "FLEKA" NA PIVO: Unajmili privatni avion da gledaju Hrvatsku u Škotskoj, a završili u Pragu

Četiri navijača s Dugog otoka unajmila su privatni avion kako bi u Glasgowu na Hampden Parku navijali za Hrvatsku protiv Češke, poletjeli iz zadarske zračne luke Zemunik, ali su se prije slijetanja morali okrenuti i na kraju su utakmicu gledali - u Pragu.

  • Šareni svijet

  • 19. Jun. 2021  19. Jun. 2021

  • 0

Sebastian Jagić Njare, njegov brat Šime te prijatelji Domagoj Raljević i Luka Vojvodić iz mjesta Sali na Dugom otoku imali su ulaznice koje su nabavili uz popust preko jedne češke tvrtke. Međutim, nisu dobili priliku iskoristiti ih.

"Kad smo došli iznad Škotske, pilot nam je rekao da je upravo obaviješten da moramo napustiti škotski zračni prostor jer zbog pandemije oni nam ne dozvoljavaju slijetanje i dolazak. Čovječe, koje je to bilo razočaranje! Prvo, nećemo gledati utakmicu, a drugo, 'ko će se od srama sad vratiti i utakmicu gledati iz Zadra? Iz Zemunika možda? To nije dolazilo u obzir", uz smijeh je ispričao Sebastian za Zadarski.hr.

U zraku su razmišljali što dalje i odlučili pitati dozvolu za ulazak u Češku te utakmicu pogledati s protivničkim navijačima. Pilot nije imao ništa protiv jer je ionako po njih u Zemunik došao baš iz Praga.

"Izabrali smo Prag zbog kultne pivnice 'Flek', u kojoj je osnovan Hajduk, tamo smo odlučili gledati utakmicu s češkim navijačima", rekao je Jagić, razočaran postupkom Škotske, posebno nakon svega što su morali proći da bi uopće krenuli na put, prvenstveno, nagovoriti supruge.

"Nije mala stvar skupiti toliki novac i namoliti žene da nas puste. I onda ne možemo na utakmicu. A mi smo strastveni navijači. Neka, evo nas u Pragu i sada nam je odlično", poručio je nakon utakmice 28-godišnji Saljanin u razgovoru za Zadarski.hr.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...