ŽENE PAZITE OVAMO, OVA HALJINA JE SINONIM ZA ELEGANCIJU: Hit je i ovoga ljeta (FOTO)

Štikle su idealne za svečane prilike ili važne poslovne sastanke.

  • Žena

  • 19. Jun. 2021  

  • 0

Bijela haljina je bezvremenski ljetni odjevni komad. Trendovi se pojavljuju i nestaju, ali ona će zauvijek biti sinonim za eleganciju. Iz tog razloga vrijedi kupiti jednu koju ćete nositi godinama. Odlična stvar je ta što ide uz svaki tip obuće.

Bijela haljina fantastično izgleda i u kratkoj i u dužoj varijanti. Ukoliko vam je udobnost na prvom mjestu, kombinujte je s ravnim sandalama. Outfit će izgledati ležerno, a vi ćete se osjećati komotno.

Foto: thevivaluxury.comFoto: thevivaluxury.com

Patike su također komformne, a možete ih nositi u svim prilikama, bilo da izlazite s prijateljima na piće ili ako ste samo krenuli u kupovinu namirnica. Pogledajte kako je američka glumica i manekenka Emily Ratajkowski pronosala ovu kombinaciju.

Emily Ratajkowski (Foto: Shutterstock)Emily Ratajkowski (Foto: Shutterstock)

Naravno, štikle su idealne za svečane prilike ili važne poslovne sastanke.

Foto: PinterestFoto: Pinterest

Iako se ovakav outfit pretežno nosi kada je jesen, može se prilagoditi toplijim mjesecima. Čizme su sjajan način da osvježite svoj ljetni izgled. U kratkim čizmicama na petu vam definitivno neće biti vruće, a izgledat ćete otmjeno, piše Klix.

Foto: inspiringwit.comFoto: inspiringwit.com

Za koju god opciju se odlučite, jedna stvar je sigurna: nećete pogriješiti.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...