STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA: Povrijeđeno pet osoba, dvoje odraslih i troje djece, ŠESTOGODIŠNJA DJEVOJČICA NA REANIMACIJI...

Djeca su starosti šest, 11 i 16 godina i svi su transportovani u Univerzitetski centar u Nišu.

  • Hronika

  • 19. Jun. 2021  

  • 0

U saobraćanoj nesreći koja se dogodila danas oko 13 sati na auto-putu Niš-Doljevac u smjeru ka Doljevcu, najteže je povrijeđeno najmlađe dijete, šestogodišnja djevojčica, koja ima povredu glave i nalazi se na reanimaciji.

U ovoj nesreći je povrijeđeno pet osoba, dvoje odraslih i troje djece. Djeca su starosti šest, 11 i 16 godina i svi su transportovani u Univerzitetski centar u Nišu.

Jedanaestogodišnji dječak i šesnaestogodišnja djevojčica su prebačeni u Dječiju kliniku.

Do saobraćajne nesreće došlo je kada je automobil marke “citroen” beogradskih oznaka iz za sada neutvrđenih razloga sletilo je sa puta i udarilo u zaštitnu ogradu.

Obaviješteno je Osnovno javno tužilaštvo, a uviđaj je u toku. Utvrđuje se uzrok nesreće.

Saobraćaj se odvija naizmjenično jednom trakom, navodi RTS.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...