STANIVUKOVIĆ ODGOVORIO GORICI I IGORU: "Gospodo, vaše kompanije nisu samo ono što se nalazi u vašem imenu i prezimenu, PRIVATIZIRALI STE ZEMLJU"

Stanivuković je, u objavi na društvenoj mreži Twitter, kazao da njihove firme nisu samo one koje se vode na njihovom imenu, nego i one njihovih srodinka i drugih povezanih osoba.

  • Društvo

  • 19. Jun. 2021  19. Jun. 2021

  • 2

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković reagirao je na zajedničku izjavu sina i kćerke predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika, Igora i Gorice, u kojoj oni kažu da imaju "samo" četiri firme, a ne 60 kako je tvrdio Stanivkuković.

Stanivuković je, u objavi na društvenoj mreži Twitter, kazao da njihove firme nisu samo one koje se vode na njihovom imenu, nego i one njihovih srodinka i drugih povezanih osoba.

 "Gospodo, vaše kompanije nisu samo ono što se nalazi u vašem imenu i prezimenu. Vaše kompanije su takođe kompanije vaših zetova, kumova, nećaka i povezanih osoba na kojima rade. Ima ih više od 70, jer ste privatizirali ovu zemlju, ali to možete učiniti samo još godinu dana", napisao je Stanivuković.

Podsjećamo, u izjavi koja je objavljena ranije danas stoji da su u vlasništvu Gorice Dodik kompanije "Agape" Banja Luka, "Agro voće" Aleksandrovac i "Global Liberty" Laktaši, a u vlasništvu Igora Dodika "Fruit eco" Gradiška i "Global Liberty" Laktaši.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...