OGLASIO SE HELIKOPTERSKI SERVIS REPUBLIKE SRPSKE: Evo ko je odletio u Beograd po pjevaljku Cecu Ražnatović kako bi zapjevala s Dodikom na svadbi

Iz Helikopterskog servisa ističu da je riječ o privatnom međunarodnom letu koji se može izvršiti samo uz odgovarajuću najavu tako da je objavljena informacija da je let izvršen helikopterom Helikopterskog servisa Republike Srpske u potpunosti netačna i maliciozna. 

  • Mini market

  • 21. Jun. 2021  21. Jun. 2021

  • 1

Helikopterski servis Republike Srpske demantovao je "netačnu i malicioznu informaciju koju su objavili mediji, a u kojoj se navodi da je pjevačica Svetlana Ražnatović iz Beograda za Banjaluku prevezena helikopterom u vlasništvu Helikopterskog servisa Republike Srpske".

U saopštenju se navodi da helikopteri iz flote Helikopterskog servisa RS-a nisu imali najavljen niti izvršen nijedan let u bilo koje svrhe, a naročito ne za potrebe transporta Svetlane Ražnatović. 

"Jedini let izveden juče, bio je let privatnim helikopterom kompanije 'Balkan Helicopters', koja je registrovana u Republici Srbiji kao Heli taxi - Charter flights kompanija, i Svetlana Ražnatović je prevezena helikopterom navedene kompanije tipa R 66 registarske oznake YU HMS kojim je upravljao pilot Aleksandar Savić", naglašava se u saopštenju. 

Iz Helikopterskog servisa ističu da je riječ o privatnom međunarodnom letu, koji se može izvršiti samo uz odgovarajuću najavu, tako da je objavljena informacija da je let izvršen helikopterom Helikopterskog servisa Republike Srpske u potpunosti netačna i maliciozna. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...