NISU SAMO HALJINE I SUKNJE KRALJICE LJETNE GARDEROBE: Ove hlače su odličan odabir i po najvećim vrućinama

U ljetnim mjesecima biramo i odjevne komade u svjetlijim nijansama, a mjesto među omiljenim bojama ima bijela.

  • Žena

  • 21. Jun. 2021  21. Jun. 2021

  • 0

Iako su vjerovatno haljine i suknje kraljice ljetne garderobe, mnogi se ni u najtoplijem dijelu godine ne odriču hlača. Ipak, u većini slučajeva čak će i najzagriženije zaljubljenice u hlače na visokim temperaturama preskočiti, naprimjer, skinny modele traperica i odlučit će se za laganije opcije.

Osim toga, u ljetnim mjesecima biramo i odjevne komade u svjetlijim nijansama, a mjesto među omiljenim bojama ima bijela.

Zahvaljujući eleganciji koju donosi sa sobom, bijela boja je boja ljeta, a među bijelim komadima koje imaju svoje mjesto u ljetnoj garderobi su i bijele hlače. Radi se o svestranom komadu koji može biti dio ležernih izdanja u kombinaciji s običnom majicom i natikačama ili svečanijih u kombinaciji s bluzom i sandalama na visoku potpeticu.

U svakom slučaju - bijele hlače su komad koji se savršeno uklapa u ljetnu garderobu.

H&M, 24,99 eura (187,50 kn)H&M (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...