PILI PA SE POBILI: Četvorica Dobojlija pretukla Dervenćanina

Policija u Derventi uhapsila je četiri osobe sa područja Doboja koje su nanijele povrede glave S. K. iz Dervente u fizičkom nasrtaju nakon verbalnog konflikta.

  • Hronika

  • 21. Jun. 2021  21. Jun. 2021

  • 1

Osobe čiji su inicijali S. S, K. B, A. M. i E. H. uhapšene su jučer, a povrijeđeni S.K. je, nakon što mu je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja Derventa, prevezen u dobojsku bolnicu, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Alkotestiranjem je utvrđen alkohol u krvi kod svih uhapšenih - kod E. H. 2,51 promil, kod A. M. 1,17 promila, kod S. S. 1,04 promila i kod K. B. 0,93 promila alkohola u krvi.

I povrijeđeni S. K. imao je 1,81 promil alkohola.

Okružnom javnom tužilaštvu Doboj bit će dostavljen izvještaj o izvršenom krivičnom djelu nanošenje tjelesnih povreda protiv S. S, K. B, A. M. i E. H, dok će S. K. biti uručen prekršajni nalog za tuču i fizički napad.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...