HRVATSKI MEDIJI BRUJE O PORAZU SVOJIH KOŠARKAŠICA: Izdvojili su DVA KLJUČNA RAZLOGA za neuspjeh protiv BiH

U BiH vlada veliko oduševljenje historijskim uspjehom košarkašica koje su danas savladale Hrvatsku rezultatom 80:69 i ostvarile plasman u četvrtfinale.

  • Sport

  • 21. Jun. 2021  22. Jun. 2021

  • 1

U četvrtfinalu nas čeka selekcija Francuske, jedan od glavnih favorita ovog prvenstva, i sasvim sigurno apsolutni favorit u ovom duelu.

Historijski uspjeh bh. košarkašica na naslovnicama je većine medija u BiH. U susjednoj Hrvatskoj je pred utakmicu vladao veliki optimizam, no uslijedilo je razočarenje i analiziranje razloga neuspjeha u današnjoj utakmici.

Tako portal "24sata.hr" ističe da su "Hrvatice veći dio utakmice vodile, ali na kraju izgubile" te zapaža igru "nevjerojatne Jonquel Jones".

24sata.hr / Screenshot

"Početkom treće četvrtine su snovi o plasmanu u četvrtfinale Eurobasketa itekako bili na životu. Hrvatska je imala plus pet i igrala je jako dobro, pogotovo u obrani, no u tim trenucima Jonquel Jones je pokazala zašto je najbolja košarkašica na svijetu. Izluđivala je naše košarkašice, nije nam pomogla niti zonska obrana pored ove fantastične košarkašice s Bahama koja je hvatala sve i nemilo trpala. Na kraju je odvela svoju reprezentaciju do prvog povijesnog četvrtfinala Eurobasketa", piše portal 24sata.hr".

Portal "Sportske novosti" stiču da je Hrvatsku selekciju u ovoj utakmici izdao šut.

"Hrvatsku je u ovom dvoboju izdao šut, pogotovo u drugom poluvremenu, što su bosansko-hercegovačke reprezentativke predvođene naturaliziranom Amerikankom Jonquel Jones iskoristile i pretvorile u uvjerljivu pobjedu u zadnjoj četvrtini", ističu novinari "Sportskih novosti"

Sportske novosti / Screenshot

"Slobodna Dalmacija" u naslovu ističe da je za konačni rezultat utakmice ključna bila "serija od šest 'trica' igračica BiH".

"Hrvatska taj ritam nije mogla pratiti", zaključuje se u analizi "Slobodne Dalmacije"

Slobodna Dalmacija / Screenshot

(SB)

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...