SELEKTOR LOJO OBRATIO SE NAVIJAČIMA: "Sretan sam i ponosan, idemo probati dobiti..."

Selektor ženske košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Goran Lojo, nakon poraza od Francuske, obratio se medijima na pres-konferenciji.

  • Vijesti

  • 23. Jun. 2021  24. Jun. 2021

  • 1

Lojo ističe da je BiH pokazala kako se može nositi sa najjačim rivalima, što je Francuska svakako.

“Otvorili smo utakmicu odlično i kontrolisali smo igru 15-tak minuta. Vodili smo i desetak minuta u ovoj utakmici. Posebno sam ponosan da smo imali više skokova od jedne Francuske. Procent šuta nam nije bio tako dobar, Francuska je vrlo dobar tim i želim im sreću. Očekujem da ću Francusku vidjeti i u finalu. Sretan sam zbog našeg tima jer su pokazali karakter”, rekao je Lojo, a onda se osvrnuo na rekord Jonquel Jones, koja je upisala 24 skoka u jednom meču Eurobasketa:

“Sretan sam i zbog nje i čestitam joj na rekordu, pošto sjajno igra i zaslužila je to”.

Za kraj, selektor se obratio i navijačima u našoj zemlji.

“Pozdrav gledateljima i navijačima, a i onima koji su bili ovdje, posebno se zahvaljujem. Imali smo problema, Marica Gajić nije mogla nastupiti zbog bolova u nozi. Vodili smo 10 minuta veliku Francusku i pokazali smo da možemo igrati sa svakim. Idemo probati dobiti Švedsku”.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...