KAKVO PONIŽENJE: Premijeru Crne Gore Zdravku Krivokapiću samo Dritan Abazović došao na sastanak...

Lideri partija parlamentarne većine u Crnoj Gori nisu se jučer pojavili na sastanku koji je ranije, radi postizanja dogovora i prevazilaženja aktuelne političke krize, predložio premijer te zemlje Zdravko Krivokapić.

  • Regija

  • 24. Jun. 2021  24. Jun. 2021

  • 2

Sastanak koji je trebalo da bude održan jučeo u 10 sati, otkazan je, jer se pozivu premijera, kako saznaje "Pobjeda", odazvao jedino lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović, koji je, ujedno, i potpredsjednik Vlade.

Na sastanak nije došao ni lider Demokrata i predsjednik Skupštine Aleksa Bečić, jer je bio na službenom putu u Antaliji.

Premijerov poziv u startu su odbili lideri Demokratskog fronta Andrija Mandić, Milan Knežević i Nebojša Medojević, jer oni, kako su ranije rekli, ne žele da pregovaraju sa Zdravkom Krivokapićem.

- Ne dolazi u obzir bilo kakav sastanak s Krivokapićem, jer je DF već saopštio šta misli o njemu. On nema našu podršku i ovaj sastanak je bio zakazan da bi se poremetio ovaj današnji - saopšteno je za "Pobjedu" iz DF-a.

Premijerov poziv odbili su i lideri Socijalističke narodne partije i Demosa Vladimir Joković i Miodrag Lekić.

Oni smatraju da, prije razgovora sa premijerom, treba da se održi sastanak lidera parlamentarne većine koji su oni inicirali i koji je najavljen za danas u Skupštini.

- Obavijestio sam premijera da prvo treba održati sastanak parlamentarne većine, a potom odlučiti šta dalje - rekao je Joković.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...