NEMA VIŠE PREPREKA: Općina Centar Sarajevo prodala nedostajuće parcele, pogledajte kako će izgledati luksuzno naselje koje gradi kompanija bivšeg reprezentativca BiH

Kompanija je odranije vlasnik većeg dijela zemljišta na kojem će biti izgrađeno naselje.

  • Ekonomija

  • 24. Jun. 2021  24. Jun. 2021

  • 1

Općina Centar Sarajevo donijela je odluku o prodaji nedostajućih parcela investitoru za izgradnju luksunog naselja na lokaciji Crni vrh. Općinsko vijeće odluku je donijelo 8. juna.

Ukupan iznos naknade koji će investitor "Crni vrh" d.o.o. platiti za tri parcele je 126.000 KM. Kompanija je odranije vlasnik većeg dijela zemljišta na kojem će biti izgrađeno naselje.

Bez ove prodaje, parcela za gradnju ne bi bila kompletna tako da se na ovaj način uklanjaju prepreke za realizaciju projekta.

Podjećamo, bivši nogometaš FK Sarajevo i bivši reprezentativac BiH Emir Granov suvlasnik je kompanije koja realizuje projekt.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...