VULIN RIGA VATRU: "Da nije stvorena Republika Srpska, Srba u Izetbegovićevoj BiH ne bi bilo..."

"Da nije stvorena Republika Srpska, Srba u BiH kojom vlada lider SDA Bakir Izetbegović, ne bi bilo", rekao je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin.

  • Regija

  • 24. Jun. 2021  24. Jun. 2021

  • 14

"Kada sledeći put bude trebalo odgovoriti na pitanje zašto Srbi moraju da žive ujedinjeni, biće dovoljno citirati izlive laži, gluposti i mržnje Bakira Izetbegovića i sve će biti jasno. Da svojom borbom nisu stvorili Republiku Srpsku, Srba u BiH kojom vlada Izetbegović, jednostavno, ne bi bilo", poručio je Vulin.

On je istaknuo da Izetbegović zato i šuti kada ga pitaju zašto niko nije odgovarao za pokušaj ubistva tadašnjeg premijera Srbije Aleksandra Vučića u Srebrenici i zašto se nikada nije poklonio pred masovnim grobnicama Srba pobijenih u Sarajevu, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

"Mržnja koju nosi Izetbegović, truje odnose Bošnjaka i Srba i najavljuje teška vremena za BiH", poručio je Vulin reagujući na najnovije izjave Bakira Izetbegovića.


Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...