ZBOG TURBULENCIJA OKO OSTAVKI: Da li se Dino Mustafić vraća u Našu stranku?

Mene ne zanima stranački angažman.

  • Mini market

  • 25. Jun. 2021  25. Jun. 2021

  • 2

Nakon odluke Predraga Kojovića da se povuče sa mjesta predsjednika Naše stranke kao prvo ime njegovog nasljednika pojavile su se informacije i spekulacije da je riječ o Dini Mustafiću, jednom od osnivača ove stranke. Ovaj ugledni bosanskohercegovački reditelj je to negirao i u potpunosti odbacio to kao mogućnost.

"Iz medija sam saznao za ostavku Peđe Kojovića na mjesto predsjednika Naše stranke. U vrijeme njegovog mandata Naša stranka je ostvarila najbolje izborne rezultate, postala parlamentarna na svim nivoima. Postala je politički faktor. Peđin udio u tom rezultatu je nemjerljiv. Politički koncept Naše stranke je timski rad, nije liderstvo i stranka takvog karaktera ne može biti obezglavljena ostavkom čelnog čovjeka", kazao je Mustafić.

Dodao je kako u Našoj stranci ima mnoštvo pametnih i kompetentnih pojedinaca, enegičnih i dokazanih koji mogu preuzeti vodstvo stranke.

"Naša stranka ima jasna programska načela i principe. Pojedine spekulacije u medijima o mom ponovnom angažmanu u stranci su besmislene. Mene ne zanima stranački angažman. Moji ideali za socijalno pravednije i bolje društvo, harmonizirane međuetničke odnose i ekološki osvještenu zemlju biće sada i u budućnosti privrženi svim lijevo-liberalnim i građanskim strankama, pokretima, koalicijama i pojedincima. Dakle, moj povratak u politiku je realan koliko i mogućnost da zaigram za Real Madrid, izjavio je Dino Mustafić", piše N1.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...