VUČIĆEV SNS DOTAKAO NOVO MORALNO DNO: Opremu iz Doma zdravlja prenijeli u stranačke prostorije

U utrci za samopromociju ne biraju sredstva.

  • Regija

  • 27. Jun. 2021  28. Jun. 2021

  • 0

Srpska napredna stranka u Svilajncu otišla je još jedan korak dalje u trci za promociju, te su tako iznijeli opremu iz Doma zdravlja, prenijeli je u prostorije svoje stranke i pozvali građane na "preventivne preglede", piše portal Direktno.rs.

SNS iz Svilajinca iznijela opremu iz Doma zdravlja: ultrazvuk, krevete, medicinsku opremu... Prenijeli to u prostorije stranke i pozvali građane na preventivne preglede. Sve to u saradnji sa poliklinikom doktorice Toskić koja je povjerenica SNS i dr u Domu zdravlja iz kog je iznijeta oprema!

Medicinsko osoblje na čelu sa direktoricom Doma zdravlja u Svilajncu kao i doktoricom koja je povjerenica SNS, dr Tanjom Toskić-Lalović, a koja ima privatnu ordinaciju, vadili su u SNS kancelariji krv penzionerima, radili ultrazvučne preglede, kako se može vidjeti na fotografijama bez poštovanja makar jedne epidemiološke mjere.

"Krivično djelo sukob interesa je sigurno, a iznošenje opreme iz državne institucije tek! Ona će sve preglede naplatiti iz fonda za zdravstvo, a sve pod plaštom brige SNS za zdravlje građana. Ovo je nezapamćeno!

Ovo naprednjake iz Svilajnca međutim uopće ne brine, te su se ovim, kako kažu, humanim djelom pohvalili i na društvenim mrežama.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...