POSLIJE ĐOKOVIĆA, I BH. GLUMCI KOD SEMIRA OSMANAGIĆA: Josip Pejaković i Dragan Marinković “punili baterije” u Dolini piramida u Visokom

"Ovo mi je prvi dolazak, a nekada sam se i šalio na račun ovih otkrića, jer kad imaš tu logiku stvari, kad kažeš piramide, onda pomislimo na faraone, Egipat", rekao je Marinković.

  • Vijesti

  • 27. Jun. 2021  28. Jun. 2021

  • 0

Energija bosanskih piramida i tunela Ravne u Visokom postala je magnet za mnoge.

Tako su posjetioci kompleksa Ravne imali priliku da protekle subote sretnu legendu domaćeg glumišta Josipa Pejakovića i najpopularnijeg komičara regiona Dragana Marinkovića Macu, u društvu s direktorom Fondacije “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca” Semirom Osmanagićem.

"Ovo mi je prvi dolazak, a nekada sam se i šalio na račun ovih otkrića, jer kad imaš tu logiku stvari, kad kažeš piramide, onda pomislimo na faraone, Egipat. Ipak, nema to veze s tim, došao sam ovamo, vidio, pročitao i pogledao mnogo toga, cijenim rad, prvenstveno dr. Semira i kompletne Fondacije i ovo treba da se dođe, treba sve vidjeti, provjeriti, sve nas ubiše predrasude i lažni moral, i zato i jesmo na margini u mnogim stvarima. Jednostavno dođeš, vidiš, osjetiš, jer ne možeš da ne osjetiš, ovo je predivna stvar i prelijepo utrošen dan u mom životu koji se ureže u sjećanje, kao na ovim geopunkturnim krugovima. Neke stvari sam naučio, bilo mi je veliko zadovoljstvo i povratnik sam ovamo u potpunosti", ispričao je svoje impresije nakon posjete  Dragan Marinković Maca, piše Hayat.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...