"SRPSKA LISTA" PO DIREKTIVI VUČIĆA ŽESTOKO BLATI KRIVOKAPIĆA: “Zahvaljujući srpskim glasovima, došao na mjesto premijera, a sada hoće da zavadi…”

Ova stranka ocjenjuje i da nije rijetka situacija da iz Crne Gore visoki zvaničnici komuniciraju samo s albanskim političarima, ali jeste rijetka, kako kažu, da se ti zvaničnici kao Krivokapić istovremeno smatraju Srbima, a za Srbe na Kosovu ne mare.

  • Regija

  • 29. Jun. 2021  30. Jun. 2021

  • 0

Srpska lista ocjenila je danas da crnogorski premijer Zdravko Krivokapić pruža podršku albanskim političarima koji ovih dana napadaju Srbe i tu stranku.

On takođe ukazuje i da je zahvaljujući srpskim glasovima došao na mjesto koje trenutno ima, a da sada hoće da zavadi Srbe.

"Ironija je da isti taj Zdravko Krivokapić, koji se deklariše Srbinom i pravoslavcem, bar formalno, nikada nije reagovao na desetine napada na Srbe, njihovu imovinu ili Srpsku pravoslavnu crkvu. Još gore, on nastoji da zavadi Srbe, po istoj matrici koju je koristio Ðukanović, ili koji danas koristi Rada Trajković", saopštila je Srpska lista.

Ta stranka ocjenjuje i da nije rijetka situacija da iz Crne Gore visoki zvaničnici komuniciraju samo sa albanskim političarima, ali jeste rijetka, kako kažu, da se ti zvaničnici kao Krivokapić istovremeno smatraju Srbima, a za Srbe na Kosovu ne mare.

"Ipak, naglašavamo da srpski narod i Srpska lista znaju da hrabra i Njegoševa Crna Gora nisu isto što i Zdravko Krivokapić, i da je Risto Jovanović, koji je uhapšen jer je branio monahinju samo jedan od ponosnih Srba Crne Gore", navela je Srpska lista u saopštenju.

Premijer Zdravko Krivokapić ocjenio je ranije danas da je zabrinjavajuće to što, kako je rekao, određeni politički krugovi očekuju od njega da riješi problem uhapšenog Podgoričanina, a imaju veći uticaj i mogu preko Srpske liste (SL) da riješe problem Podgoričanina uhapšenog na Gazimestanu i dođu do istine.

Umjesto toga, kazao je Krivokapić, "odmah su optužili premijera da ima neke veze na Kosovu", prenosi b92.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...