MUSTAFA EF. CERIĆ O DODIKOVIM STAVOVIMA: "Puna podrška ministrici Biseri Turković, koja je pokazala da zna biti lavica pred velikom hijenom"

Njegov komentar prenosimo u cijelosti.

  • Mini market

  • 30. Jun. 2021  30. Jun. 2021

  • 0

Posljednje izjave Milorada Dodika, člana Predsjedništva BiH i predsjednika SNSD-a, na svom Facebook profilu prokomentirao je i bivši reisu-l-ulema IZ u BiH Mustafa ef. Cerić.

Njegov komentar prenosimo u cijelosti:

alt

- Šta je sigurnije, prosperitetnije i civilizovanije za  Bosnu – globalno-civilizacijski protektorat UN-a, kojeg zagovara legitimna bosanska ministrica vanjskih poslova Bisera Turković ili beogradsko-genocidno vazalstvo kojeg vi, Milorade Dodiku, zagovarate, negirajući dokazani i pravosnažni srpski genocid nad Bošnjacima?    

Zar može biti dileme šta je bolje za Bosnu – genocidno varvarstvo ili globalna civilizacija?

Puna podrška bosanskoj ministrici Biseri Turković, koja je pokazala da zna biti lavica pred velikom hijenom u Nju Jorku.

Tako treba braniti čast i slobodu bosanske države uvijek i na svakom mjestu.

To smo znali raditi pod kišom srpskih granata iznad Sarajeva.

To treba da znamo raditi i danas uz podršku iskrenih bosanskih prijatelja u svijetu.

Milorad Dodik će nastaviti da puca u prazno, a mi treba da punimo naša srca ljubavlju prema Bosni te da poštenim radom dokazujemo da znamo šta hoćemo, a to je da živimo u Bosni ponosnoj, ponosni i prkosni od sna! – objavio je Cerić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...