MLAĐE JE SLAĐE: Novi dečko Renée Zellweger je deset godina mlađi voditelj, ljubav je planula nakon razvoda…

Javnost je saznala za ovu vezu nekoliko dana nakon što je voditelj finalizirao razvod od supruge Christine Haack, također TV voditeljice.

  • Show

  • 01. Jul. 2021  01. Jul. 2021

  • 0

Glumica Renée Zellweger i engleski televizijski voditelj Ant Anstead uživaju u svojoj ljetnoj romansi, za koju se saznalo ovih dana. Zvijezda holivudskih filmova i njen 10 godina mlađi odabranik upoznali su se početkom ovog mjeseca, kada su zajedno sarađivali na Ansteadovoj nadolazećoj seriji "Celebrity IOU: Joyride".

Javnost je saznala za ovu vezu nekoliko dana nakon što je voditelj finalizirao razvod od supruge Christine Haack, također TV voditeljice.

image Foto: PROFIMEDIA

Izvor iz svijeta zabave otkrio je za magazin "People" kako nagrađivana glumica i voditelj emisije "Wheeler Dealers" imaju mnoge zajedničke interese, iako su na prvu možda nespojivi kao par.

"Ponekad se, jednostavno, dvoje ljudi samo nađu i kliknu, a tajming je dobar. Renée je kreativna i često joj se svide muškarci koji razmišljaju izvan okvira. Ona je pametna, pažljiva i uvijek gleda kako da proširi svoje horizonte i brine za ljude oko sebe", kazao je upućeni izvor.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...