MUNJEVITA AKCIJA POLICIJE U ZAGREBU: Uhapšeno desetak osoba, među privedenima poznati poduzetnici i suprug bivše Miss sporta

Jučerašnja velika operacija USKOK-a i policije nije ni završena, a u Zagrebu je danas, kako pišu hrvatski mediji, već u toku nova policijska akcija.

  • Regija

  • 01. Jul. 2021  01. Jul. 2021

  • 1

Kako se neslužbeno doznaje, rano jutros privedeno je desetak osoba, riječ je o krivičnim djelima primanja mita, a i u ovom slučaju među osumnjičenima su neki službenici zagrebačke Gradske uprave.

Kako doznaje N1, uhapšeno je osam poduzetnika i dvoje zaposlenika Grada Zagreba. Sumnjiče se za davanje, odnosno primanje mita. 

Neslužbeno, jedan od uhapšenih poduzetnika je i građevinar Ivan Papić, muž bivše Miss sporta Hrvatske Stefany Hohnjec.

Podsjetimo, jučer su kao najkrupnije zvjerke pali Kazimir Bačić, glavni direktor HRT-a, Milan Lončarić, vlasnik TEŽ-a, Zdravko Krajina i Velimir Žaja, vozači Milana Bandića, Andrea Šulentić, bivša šefica Stručne službe zagrebačkog gradonačelnika, Jelena Čeklić, bivša članica Komisije za davanje u zakup javnih površina, poduzetnik Denis Mohenski, poznat pod nadimkom "Kralj Adventa", te Ana Stavljenić-Rukavina, bivša bliska saradnica Milana Bandića.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...