SKANDALOZNA FOTOGRAFIJA IZ BEOGRADA UZBURKALA DUHOVE: Dragan Bursać direktno u metu, pozdrav zločincu Ratku Mladiću uzaludno je pokušao opravdati Milan Tegeltija…

Novinar i kolumnist iz Banje Luke Dragan Bursać objavio fotografiju iz centra Beograda koja je uzburkala duhove i u Bosni i Hercegovini.

  • Društvo

  • 05. Jul. 2021  05. Jul. 2021

  • 3

Naime, društvenim mrežama kruži snimka mladića u crnom koji salutiraju ratnom zločincu Ratku Mladiću, a o svemu je svoj stav iznio i Dragan Bursać.

Izvor: Twitter

„Juče u Beogradu srpski nacionalisti skandiraju Ratku Mladiću, pozdravljajući ga Hitlerovim pozdravom Sieg Heil. Meni ovo više od bilo čega govori o Mladićevoj ideologiji, borbi i njemu kao nečovjeku, ali i o stanju u današnjoj Srbiji“, poručio je Bursać.

Sve je pokušavao opravdati i savjetnik člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

Milan Tegeltija je te snimke nazvao „perfidnom foto manipulacijom“,  ali sve je bilo uzalud.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...