BOMBA IZ ENGLESKE: Miralem Pjanić postaje dio spektakularne razmjene, hoće li biti prvi bh. nogometaš u dresu velikana...

I dok se čeka definitivni rasplet s Barcelonom, bh. veznjak neće imati problema s pronalaskom novog kluba jer se konstantno pristižu nove ponude.

  • Sport

  • 05. Jul. 2021  05. Jul. 2021

  • 0

Od ranije je poznato da Miralema Pjanića želi vratiti Juventus, te kako bi ga rado doveo i Inter, dok interes pokazuje i Tottenham, otkako je Fabio Paratici stigao u londonski klub.

Međutim, od jučer je u igri još jedno ime. U pitanju je engleski klub - Manchester United.

Mediji na Otoku pišu o razmjeni igrača između Barcelone i Manchester Uniteda. Pjanić bi put Old Trafforda, a Donny van de Beek bi otišao u suprotnom smjeru.

Za Van de Beeka se može reći isto i za Pjanića, obojica su bili totalni promašaji u prvim sezonama u Manchester Unitedu, odnosno Barceloni.

Crveni đavoli su 24-godišnjeg Nizozemca prošlog ljeta Ajaxu platili 39 miliona eura, očekivali su da bude prevaga u veznom redu, ali jedan gola na 36 mečeva je daleko ispod očekivanja.

S druge strane Ronald Koeman bi vrlo rado da u veznom redu ponovo spoji Van de Beeka i Frenkieja De Jonga koji su ne tako davno briljirali u dresu Ajaxa.

Ukoliko bi se ova razmjena dogodila, Miralem Pjanić bi postao prvi bh. fudbaler u dresu Crvenih đavola.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...