NAKON DEBAKLA "ORLOVA" U BEOGRADU: Srbijanski mediji pišu o "šamarčini srpskoj košarci"

U finalu kvalifikacionog turnira Srbija je izgubila od Italije. U Beogradu je bilo 95:102, a Azzurri su većim dijelom drugog dijela imali i 20 poena prednosti.

  • Sport

  • 05. Jul. 2021  

  • 0

Nakon što se košarkaška reprezentacija Srbije nije uspjela plasirati na Olimpijske igre, srbijanski mediji pišu o "šamarčini italijanskih košarkaša".

Telegraf u naslovu navodi kako "se od dolaska Kokoškova Srbija provlači ili ostaje zaglavljena".

- Italijani su nam zalijepili šamarčinu koja je u isto vrijeme tužna i smiješna, piše Telegraf.

Kurir koristi riječ "sramota":

 - Orlovi će Olimpijske igre gledati preko televizije! Košarkaši Srbije su se obrukali protiv Italije.

B92  navodi da je riječ o "debaklu":

- Potpuno su podbacili oni od kojih se najviše očekivalo - izmoreni Vasilije Micić je postigao osam poena, nemoćni Boban Marjanović sedam, a potpuno indisponirani Miloš Teodosić i Nemanja Bjelica po pet, javlja B92. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...